Gizilik Politikası

Yazı Odası Senaryo Yapım Ticaret A.Ş.
Adres: Bakkal Sokak No:15 Arnavutköy Beşiktaş İstanbul

YaziOdasi.com.tr’nin her türlü telif hakları Yazı Odası Senaryo Yapım Ticaret A.Ş.’ye aittir.

YaziOdasi.com.tr alan adlı web sitesi kısaca “YAZIODASI” olarak anılacaktır. YAZIODASI, Yazı Odası Senaryo Yapım Ticaret A.Ş.’ye ait bir internet sitesidir. Yazı Odası Senaryo Yapım Ticaret A.Ş. kısaca “FİRMA” olarak anılacaktır. Bu metin sizlerden talep edilen bilgilerin nasıl saklandığı ve kullanıldığına dair tüm detayları ve uygulama prensiplerini bu sayfada açıklamaktadır.

Bilgi Toplama ve Kullanma

YAZIODASI‘nın içeriğini oluşturan bölümlerinin metinlerinin ve görsellerinin tümü ya da bir kısmı FİRMA‘nın izni olmadan basılı ya da online (CD, İnternet) ortamda kullanılamaz, çoğaltılamaz.
YAZIODASI‘na ait tüm kurumsal logo, görsel, fotoğraflar izin alınmadan basılı ya da online (CD, İnternet) ortamda kullanılamaz, çoğaltılamaz. İzin alındıktan sonra yayınlanması durumunda metinlerin kaynağı olarak web sitesinin, faydalanılan kaynakların, yazan, derleyen, çeviren kişilerin isimlerinin belirtilmesi zorunludur.

FİRMA, kişisel bilgilerinizin 3. kişilerin eline geçmemesi için gerekli önlemleri aldığını garanti eder. Önlemler alınmasına rağmen sisteme yapılacak saldırılar sırasında üçüncü kişilerin eline geçmesinden oluşabilecek sorunlardan FİRMA sorumlu değildir.

YAZIODASI‘nda bulunan formlar aracılığı ile gönderilen mesajların içeriğinden FİRMA sorumlu değildir.

Başvuru

YAZIODASI hizmetlerinden yararlanmak için ziyaretçi önce bir kayıt formu doldurmalıdır. Kayıt sırasında ziyaretçiye ait iletişim bilgileri vermesi istenmektedir. Bu bilgiler, üyeleri yeni hizmetlerimiz hakkında bilgilendirme için kullanılacaktır.

Ticari Bilgi Yayınlama

FİRMA, ziyaretçinin bilgilerini 3. kişilerin eline geçmemesi için gerekli önlemleri aldığını garanti eder. Önlemler alınmasına rağmen sisteme yapılacak saldırılar sırasında üçüncü kişilerin eline geçmesinden oluşabilecek sorunlardan FİRMA sorumlu değildir.

Linkler

YAZIODASI‘nda başka sitelere linkler vardır. FİRMA, bu siteden link verilen diğer sitelerin içeriğinden ve gizlilik politikalarından sorumlu değildir.

YAZIODASI, işbu Gizlilik Politikası’nda aksi belirtilmedikçe ve aşağıda belirtilen sınırlı durumlar haricinde, işbirliği içinde olmadığı şirketlere ve üçüncü kişilere kullanıcılara ait bilgileri açıklamayacaktır. Bu durumlar;

1. Yetkili hukuki otoriteler tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan Kanun,Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulması;
  2. YAZIODASI‘nın üyeleri ile yaptığı sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulması;
  3. Yetkili idari veya adli otoriteler tarafından, usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütülmesi amacıyla, kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi;
  4. Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi verilmesi halleridir.

Değişiklik Hakkı

FİRMA, haber vermeden “Gizlilik Politikası”nda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. FİRMA‘nın değişiklik yaptığı Gizlilik Politikası hükümleri, YAZIODASI‘nın yayınlandığı tarihte yürürlülüğe girer.